Geen vergunning meer nodig voor tuinhuis of zwembad Nieuws Ik Ga Bouwen.be.
Geen vergunning meer nodig voor tuinhuis of zwembad. 22/11/10 om 1751: Bijgewerkt om 1751.: Bron: Ik Ga Bouwen. Voor bepaalde kleine constructies, zoals een tuinhuis of een zwembad, is vanaf 1 december geen stedenbouwkundige vergunning meer nodig. 3 Keer gedeeld.
 stedenbouwkundige vergunningen Gemeente Brasschaat.
25 euro voor een stedenbouwkundige vergunning met eenvoudige dossiersamenstelling 75 euro indien met openbaar onderzoek.; 50 euro voor een stedenbouwkundige vergunning met uitgebreide dossiersamenstelling 75 euro indien met openbaar onderzoek.; 50 euro voor een verkaveling of verkavelingswijziging 75 euro indien met openbaar onderzoek.;
 RuimtelijkeOrdening.be Vergunningen Snelwijzer Garage/Carport.
Tuinhuis, serre, houtkot. Zonnepanelen en schotels. Oprit zwembad vijver. Groen en afscheiding. Reliefwijziging en ondergronds. Verval van vergunning. Voor u koopt. Wijzigen vergunde verkaveling. Vlaamse investeringsprojecten VIP. Een garage of carport bouwen. In geval van twijfel: win informatie in bij de gemeentelijke dienst ruimtelijke ordening.
 Werken waarvoor geen vergunning of melding nodig is Gemeente Brecht.
Een tuinhuis plaatsen kan bijvoorbeeld in veel gevallen zonder stedenbouwkundige vergunning, maar dit is altijd afhankelijk van de concrete voorschriften voor jouw perceel. Kom langs bij de dienst Grondgebiedszaken in het gemeentehuis om na te vragen of jouw project vrijgesteld is van een stedenbouwkundige vergunning.
 Tuinhuis of zwembad kan zonder vergunning.
vr 16/07/2010 1624: Wie een veranda, tuinhuis, zwembad of vijver wil bouwen in zijn tuin heeft daar vanaf 1 december meestal geen vergunning meer voor nodig. De Vlaamse regering heeft de besluiten goedgekeurd die de vergunning voor kleine constructies overbodig maakt.
 vergunning geweigerd wegens tuinhuis JuridischForum.be.
Ik vraag me enkel af of ze een vergunning kunnen weigeren voor iets dat er wel mag staan omdat er al jaren een tuinhuis staat dat er niet mag staan. Veranda gaan we echt niet zetten zonder vergunning, maar blijkbaar moeten we dan eerst een tuinhuis afbreken dat er al 30 jaar staat voor we een vergunning kunnen krijgen.
 Geen vergunning voor tuinhuis met overkapping bouwenwonen.net.
Geen vergunning meer nodig voor tuinhuis of zwembad. Voor bepaalde kleine constructies, zoals een tuinhuis met overkapping of een zwembad, is geen stedenbouwkundige vergunning meer nodig. Voor bepaalde kleine constructies, zoals een tuinhuis of een zwembad, moeten we ons geen zorgen maken.
 Tuinhuis bouwen: vergunning nodig of niet? Dewaele.
Is het de bedoeling dat je tuinhuis of je serre, poolhouse, carport of garage even verderop in je tuin zal staan pronken, dat is het veelal niet nodig voor de bouw hiervan een vergunning aan te vragen. Voorwaarde hierbij is dat het tuinhuis.:
 Informatie over de richtlijnen voor vergunning tuinhuis.
Vergunning voor tuinhuis nodig? Losstaande bijgebouwen in de tuin zoals een tuinhuis, carport, poolhouse of garage komen in vele gevallen in aanmerking voor een vrijstelling van vergunning. Er geldt onder voorwaarden een vrijstelling van vergunning voor het optrekken van vrijstaande bijgebouwen in de zij en/of achtertuin.