Door - admin

Slot laten vervangen in Eindhoven

Op de gekste manieren kan het voorkomen dat er ineens een slot vervangen moet worden. Want het zal je maar gebeuren; gedachteloos loop je de deur uit, om vervolgens te beseffen dat je de huissleutel niet op zak hebt. In sommige gevallen kan het slot alsnog geopend worden, via bijvoorbeeld (een eventueel aanwezige) de brievenbus-ingang. Maar lukt dat ook niet, dan zal er toch een slotenmaker aan te pas moeten komen.

Het kan nog gekker; de deur waait achter je dicht terwijl je even één stap buiten de deur zet om een pakket in ontvangst te nemen, of je loopt naar de vuilcontainer: et voilà, het is gebeurd – even niet aan de tocht gedacht.

Afgebroken sleutel

Daarnaast kan het ook nog eens voorkomen dat u de pech hebt dat uw sleutel afbreekt in het slot. Meestal is in dat geval ‘voorkomen beter dan genezen’; een sleutel kan spontaan afbreken, echter in de meeste gevallen was het slot al gedurende langere tijd niet meer deugdelijk. Men moet dan wrikken en ‘foefjes’ uithalen om de sleutel in het slot te krijgen en deze enkele slagen te draaien. Op den duur kan de sleutel dus daadwerkelijk afbreken in het slot. Merkt u dat u met moeite de sleutel in het slot krijgt al gedurende een langere tijd? Dan is het zeer waarschijnlijk de hoogste tijd voor een vervangend slot.

Goede slotenmaker snel ter plekke

Een goede slotenmaker kan binnen een uur ter plekke zijn, vergelijkbaar zoals dit met de  wegenwacht het geval is bijvoorbeeld. Natuurlijk is het niet de bedoeling dat u een fors bedrag kwijt bent aan het openen van een dichtgevallen slot; het is daarom raadzaam altijd eerst te vragen aan het betreffende slotenmakersbedrijf wát de kosten bedragen voor:

  • Voorrijkosten
  • Arbeidskosten
  • Eventuele plaatsing van een vervangend slot

Zo kunt u zelf de juiste afweging maken, of meerdere slotenmakers bellen, om tot een goede evenwichtige prijs te komen.

Slotenmaker Eindhoven e.o.

Ook in middelgrote steden zoals Eindhoven en omgeving (zoals Best, Oirschot, Veldhoven e.o.) zijn slotenmakers te vinden die 24 uur per dag/ 7 dagen per week bereikbaar zijn, zoals de 24 uur slotenmaker in Eindhoven. U kunt hen dag en nacht bereiken bij een urgente situatie. Informeer wel altijd naar de prijs, aangezien deze wellicht kan tegenvallen indien u ’s nachts een beroep moet doen op een slotenmaker en deze dan (vanzelfsprekend) andere tarieven hanteert dan overdag.

Geef een reactie