Door - admin

Nooit meer een pakketje mislopen met ons intercomsysteem

Toegangscontrole

Een intercomsysteem valt onder toegangscontrole. Toegangscontrole is een manier om niet gewenste mensen buiten te houden. Door gebruik te maken van toegangscontrole zorgt u er voor dat alleen de mensen binnen komen die u binnen wilt hebben.

Intercomsysteem

Volgens het woorden boek is de letterlijke vertaling van een intercom ‘een manier van spraakcommunicatie tussen twee of meer personen. Bekende toepassingen zijn de babyfoon en de deurintercom’.

Een intercomsysteem zorgt ervoor dat je overal en altijd bereikbaar bent. U ziet altijd direct weer er voor uw woning en/of bedrijfspand staat, wanneer er een persoon aanbelt. Hierdoor heeft u altijd toezicht op uw woning en/of bedrijfspand. Met een intercomsysteem kunt u bepalen of de persoon die aangebeld heeft toegang heeft tot uw woning en/of bedrijfspand of niet. Een intercomsysteem wordt gebruikt bij appartementen en tegenwoordig ook bij grotere woningen. Er wordt dus voorkomen dat er ongewenste personen binnenkomen. Zo zorgt slotenmaker Apeldoorn ervoor dat uw inbraakbeveiliging verbeterd wordt!

Niet thuis en u verwacht post?

Bent u niet thuis bent of op kantoor en er wordt een pakketje verwacht en die moet u die dag in huis hebben? Dan is een intercomsysteem uw oplossing. Een intercomsysteem heeft niet alleen beeld maar ook geluid, wanneer de postbezorger aanbelt krijgt u een melding. Via die melding kunt u eigenlijk bellen met de postbezorger die aan uw deur staat. U kunt dan aangeven dat de postbezorger het pakketje bij de buren mag afgeven of dat de postbezorger het pakketje ergens neerlegt waar u dan vanaf weet.

Aanschaffen intercomsysteem

Het aanschaffen is een slimme keuze om uw woning en/of bedrijfspand te beveiligen, maar er zijn wel een aantal dingen waar u op moet letten. U moet goed opletten wat de werkwijze van het intercomsysteem is. Sommige modellen van een intercomsysteem hebben een voeding in de buiten-unit, een ander intercomsysteem in de binnen-unit en in enkele gevallen heeft een intercomsysteem voeding in de buiten-unit en binnen-unit. Sommige intercomsystemen werken op batterijen. Als u geen gebruikt wilt maken van apparatuur dat elektrisch geïnstalleerd wordt, dan is dit een oplossing.

Het is ook verstandig om materiaal na te gaan en waar u het intercomsysteem wilt plaatsen. Wilt u hem in de buitenpost plaatsten dan moet u controleren of het intercomsysteem tegen weersveranderingen, zonnestralen en vochtigheid kan.

Vragen?

Komt u er niet uit, heeft u nog vragen of wilt u verder advies over het aanschaffen van een intercomsysteem? Contacteer dan onze klantenservice. slotenmaker Apeldoorn staat klaar voor u, dus voor al uw vragen en advies kunt u bij ons terecht. Dit is altijd vrijblijvend en er zitten geen extra kosten aan vastgebonden.