Home BEKU-Loghomes.
BeKu importeert haar huizen rechtstreeks van de fabriek uit Estland. Onze producent is al ruim 25 jaar gespecialiseerd in het produceren van blokhutten, chalets en tuinhuizen voor de Scandinavische en Europese markt. BeKu levert en plaats op aanvraag in geheel Europa uw blokhut / chalet.
 Azalp Blokhut, tuinhuisje of chalet op maat? kopen bij Azalp.nl. Azalp-logo-drukwerk. Azalp-logo-drukwerk.
Video over Azalp Blokhut, tuinhuisje of chalet op maat? Video over de Azalp Blokhut, tuinhuisje of chalet op maat? te koop bij Azalp.nl. Video over Azalp Blokhut, tuinhuisje of chalet op maat? Video over de Azalp Blokhut, tuinhuisje of chalet op maat?
 Welkom bij de houten huizen en buitensauna specialist! Loghuis.nl.
Maatwerk en specials voor een gaaf chalet, sauna of tuinhuis voor bijvoorbeeld op een recreatiepark. U kunt een tekening of schets overleggen, of wij gaan met u om tafel om uw ideeën op papier vorm te geven. Ook klim en boulderwanden zijn tegenwoordig in ons leverprogramma opgenomen.
 Houten chalets vakantiewoningen houten woonhuizen Blokhutwereld.nl.
Blokhut om in te wonen. Vanaf 88mm houtdikte kunnen wij bij Blokhutwereld speciaal gelammineerde wanden leveren. Dit is bijzonder geschikt om te gebruiken voor een blokhut om te wonen. De wanden die uit meerdere balken aan elkaar gelijmd bestaan, bieden een nóg langere levensduur.
 Noorse blokhut.
In het hart van de Sallandse Heuvelrug 5200 ha bos en heide ligt, letterlijk op de rug, deze Noorse boomstamhut. De boomstamhut is in 2006 gebouwd naar origineel model en ingericht voor 6 8 personen. De hut ligt op een eigen glooiend heideveld van 1 ha en heeft een grandioos uitzicht naar zonsondergangzijde.
 Chalet Noorwegen 830×731 cm Blokhutvillage.
Deze funderingsbalken moeten onder de onderste wandlagen van de blokhut geschoven worden, waardoor de blokhut niet rechtstreeks in het regenwater komt te staan. De blokhut wordt door de funderingsbalken beschermd tegen vocht en schimmel, en de levensduur wordt verlengd. Wij raden u dan ook ten zeerste aan één van de complete sets bij te bestellen.
 Finse Blokhut kopen van Belgische Kwaliteit? Ontdek Chalet Center!
Zo gingen de Noren meer en meer gaan kijken naar een natuurvriendelijke ontwikkeling van hun Noorse blokhut, naar natuurvriendelijk gebruik van hout en heraanplanten van de bomen. De Finnen gingen hun Finse blokhut meer ontwikkelen naar gebruik van de blokhutten toe, dit door bijvoorbeeld saunas te plaatsen in de blokhutten.
 blokhut goedkope tuinhuisjes noorse blokhut kopen.
Als je een blokhut wilt kun je natuurlijk gemakkelijk een bouwpakket van een blokhut kopen, op die manier heb je binnen de kortste keren een stevige blokhut in je tuin staan. In het hart van de Sallandse Heuvelrug 5200 ha bos en heide ligt, letterlijk op de rug, deze Noorse boomstamhut.