Buitenkeuken gezocht? Met één van onze keukens kan u in de zomer uw gasten verwennen en terwijl genieten van het mooie weer. Bekijk ons gamma en stel zelf uw keuken voor buiten samen.

Wat is een buitenkeuken

Een buitenkeuken is een plek waar buitenshuis eten kan worden toebereid. Net als in een gewone keuken kan er een waterkraan met aanrechtblad en spoelbak aanwezig zijn. Een keuken voor buiten kan in grootte verschillen van een barbecue tot een volledig overdekte open-keuken aan een tuin- of horecaterras. Om de juiste keuken te bestellen moet je eerst bekijken hoeveel ruimte er beschikbaar is.  Het kan zijn dat je een zee van ruimte hebt in de tuin, maar dat je kiest voor een keuken die weinig ruimte inneemt maar het kan ook zijn dat je liever een zeer grote buitenkeuken plaats in de tuin. Kortom als je met vragen zit aarzel niet om ons te contacteren voor advies!

Voordelen van een buitenkeuken

Het grootste voordeel (en tegelijkertijd het nut) van een buitenkeuken is dat je buiten kunt koken. Geen warme dampen meer in huis, geen gemopper om met dat mooie weer binnen te moeten zijn: zodra de zon doorbreekt kun je in de tuin koken. De ervaring van velen is bovendien dat koken en eten in de tuin net wat gezelliger en ontspannener is dan binnen.

Nadelen van een buitenkeuken

Buitenkeukens hebben ook nadelen: zo moet je in potentie alles dubbel aanschaffen, omdat je binnen én buiten de juiste kookgereedschappen wilt hebben. Daarnaast moet je beschikken over de juiste materialen. Wanneer je voor een luxe buitenkeuken gaat, heb je een diepvries en koelkast nodig. Die moeten echter we geschikt zijn voor de toepassing. Bovendien moeten ze bestand zijn tegen temperatuurschommelingen en vocht. Wie niet goed oplet bij de aanschaf of bouw van een eigen buitenkeuken, loopt kans dat hij/zij binnen enkele jaren alles opnieuw moet aanschaffen.
Nog een nadeel: als het regent, loop je niet alleen kans om nat te worden, maar kunnen ook al je etenswaren nat worden. Je gaspit zal niet zomaar uitvallen, maar koken in de regen is geen pretje!

Vous avez besoin d’une cuisine extérieure?

Ci-dessous nous donnons une vue d’ensemble de nos atouts que nous avons développés ensemble avec vous en tant que client. Nous avons vendu des cuisine extérieure aux entreprises, aux écoles et aux particuliers pendant quelques années et nous avons toujours tendu l’oreille au client, curieux de connaître son avis. Le bois a bien été soigné ? Le bois est durable et bon pour l’environnement?  Etc. Grâce au feedback de nos clients, nous avons de cette façon pu créer des produits de haute qualité.

GARTENKÜCHE

Nachfolgend finden Sie unser komplettes Sortiment Gartenkuchen. Klicken Sie auf das Foto oder auf den Mehr Informationen Taste um weitere Austkünfte zu diesem Produkt zu finden.